Mijn Riolering is verstopt. Wat Nu? Hieronder enkele tips van Rioolteam.

Met Rioolteam werk je met echt vakmannen, correct en tegen de beste prijs.

Contacteer ons

Feedback van enkele klanten

Geert Van SteenbergenGeert Van Steenbergen
16:32 15 Apr 23
Geweldige service. Antwoorden bijna onmiddellijk en duidelijke communicatie. Werk is erg goed uitgevoerd. Duidelijk mannen met een goede werkethiek en passie voor hun job. Vijf volle sterren dus!
Francois BertelsFrancois Bertels
12:14 30 Mar 23
zeer goede vakmannen vlug en perfect gewerkt.Alles proper achter gelaten. De prijs voor het ontstoppen van een WC is als klant altijd te duur, maar was iets goedkoper als bij de concurrentie.Zeer aanbevolen firma.
Joris Van den BremtJoris Van den Bremt
07:15 30 Mar 23
Ongelooflijk professionele en correcte stielmannen! Ze waren het derde bedrijf dat ik gecontacteerd had omdat we met een serieus probleem zaten met de afvoer van de douche en zij zijn eindelijk met een oplossing afgekomen.Waar de vorige 2 enkel geld uit onze zakken geklopt hadden, hebben Tony en Guido onmiddellijk met het correcte materiaal (camera en zender) ons zoveel verder geholpen!! Heel grondig te werk gegaan, tot zelfs bij de buren.Hebben tips meegekregen om dit te vermijden in de toekomst.. zeer sympathieke mensen.En qua prijs, méér dan correct ! Voor mij enkel nog hen die voor zulke problemen mogen binnenkomen! Een echte aanrader!!!
Paul Van deperrePaul Van deperre
10:25 17 Mar 23
vrijdag 10 maart gebeld en onmiddellijk afspraak gemaakt voor maandag 13 maart , camera inspectie, afvoerbuizen kruipruimte gecontroleerd tot in de septische put oorzaak was kalkafzetting aan afvoerbuizen naar put. Na 2 uur was alles professioneel opgelost en netjes opgeruimd dank zij top team met Tony en Guido
Geert PalmansGeert Palmans
11:39 16 Jan 23
Zaterdagochtend gebeld en een afspraak gemaakt voor maandagochtend. Ze kwamen stipt op tijd en 2 uur later was de klus geklaard met een camera inspectie. Ze hebben alles zo proper mogelijk achter gelaten. Aanrader!!!
Sophie VloeberghsSophie Vloeberghs
08:40 08 Jan 23
Heel snel ter plaatse, vriendelijke mensen, goede uitleg.Bedankt voor de service.
Bart De KetelaereBart De Ketelaere
22:51 30 Dec 22
Ten zeerste aan te bevelen. Uitstekende communicatie, transparante prijzen en het probleem efficiënt opgelost door zeer vriendelijke mensen. Bedankt!
Sheila GruijthuijsenSheila Gruijthuijsen
14:34 07 Sep 22
De communicatie verliep super vlot en heel aangename personen. Super vriendelijk en kennis van hun vak. Zeker aan te raden en in de toekomst zal ik zeker hun aanspreken indien mijn riolering terug aangepakt moet worden.
Edwin DegenaersEdwin Degenaers
08:55 14 Aug 22
De combinatie van moderne technieken, ondervinding en ervaring , maken van dit " Team " een zeer geschikt bedrijf om problemen met rioleringen , zoals verstoppingen , renovatie op te lossen. Vlot bereikbaar , stipte afspraken , vriendelijke mensen. Moet ik nog zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de geleverde werken ? Bedankt mannen !
js_loader

“Mijn riolering is verstopt? Wat kan ik doen? Ontdek effectieve oplossingen om snel van de verstopping af te komen | Rioolteam geeft tips!

Een verstopte riolering kan voor flinke problemen zorgen, van stankoverlast tot het overstromen van je sanitair. Als je merkt dat het water niet meer goed wegloopt in de gootsteen, het doucheputje of de wc, is de kans groot dat je riolering verstopt is. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen die je zelf kunt proberen om de verstopping te verhelpen.

Een van de meest effectieve methoden is het gebruik van een ontstoppingsveer. Hiermee kun je de verstopping doorprikken en de riolering weer vrij laten stromen. Ook baking soda en azijn kunnen helpen om de verstopping op te lossen. Laat de combinatie een tijdje in de afvoer staan en spoel daarna door met heet water. Vergeet niet om rubberen handschoenen te dragen om je handen te beschermen.

Als de verstopping hardnekkiger is, kun je overwegen om een hogedrukreiniger of ontstoppingsmiddel te gebruiken. Let wel op dat je dit alleen doet als je zeker weet dat de riolering hiertegen bestand is. Voor de meest hardnekkige verstoppingen kun je het beste een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen. Zij hebben de expertise en apparatuur om zelfs de meest lastige verstoppingen te verhelpen.

Voorkomen is beter dan genezen. Het is daarom verstandig om regelmatig preventief onderhoud aan je riolering uit te voeren. Giet bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd heet water met soda of schoonmaakazijn door de afvoeren. Vermijd daarnaast het doorspoelen van materialen die niet in de afvoer thuishoren, zoals vet, maandverband en vochtige doekjes.

Met deze tips kun je snel en effectief een verstopte riolering oplossen. En mocht je er zelf niet uitkomen, dan staat onze Ontstoppingsdienst van Rioolteam altijd voor je klaar.”

BEL Tony: 0472/59.63.12

Tony is nu beschikbaar

Nu TIJDELIJK 30% Korting! Bel of mail ons meteen!

Onze diensten in heel de provincie Antwerpen

Last van een ontstopping of gootsteen die niet goed doorloopt? Dit komt altijd zeer ongelegen en is alles behalve aangenaam. Wij weten hoe vervelend het kan zijn. Ons team van ervaren ontstoppers staat klaar om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen.

Rioolinspectie

Merk je een hardnekkige geur op in je woning? Dan zit je hoogstwaarschijnlijk met een lek. Door middel van een inspectie met professionele apparatuur brengen we het probleem volledig in kaart. Daarna ontvangt u een perfect aangepast plan naar uw noden.

Herstellingsdienst

Voor alle problemen kan u bij ons terecht. Van een breuk of lek in huis tot een volledige vernieuwing van je riolering. Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog voor een oplossing van uw probleem tot een volledig nieuwe riolering!

BEL Tony: 0472/59.63.12

Tony is nu beschikbaar