Is Uw Toilet Verstopt?!

Geen nood! Rioolteam lost dit vakkundig en snel op! Bel ons meteen voor een afspraak.

Tony is nu beschikbaar

Wij ontstoppen elk toilet of wc in heel de provincie Antwerpen!

Tony is nu beschikbaar 

Last van een verstopt toilet of je wc dat niet goed meer doorloopt?  Dit komt altijd zeer ongelegen en is alles behalve aangenaam. Wij weten hoe vervelend het kan zijn. Rioolteam Tony & Guido zijn ervaren ontstoppers en staat klaar om u toilet  zo snel en efficiënt mogelijk te ontstoppen tegen de beste prijs.

  • 24/7 bereikbaar

  • Zeer snel ter plaatsen

  • Tony & Guido zijn echte vakmannen

  • Wij ontstoppen elk probleem

  • beoordeling 4,7 / 5

Tony is nu beschikbaar

Toilet of W.C. Verstopt?

Geen Nood. Rioolteam lost dit op!

Tony is nu beschikbaar

Feedback van enkele klanten

Rioolteam T&G
5.0
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
Geert Van SteenbergenGeert Van Steenbergen
16:32 15 Apr 23
Geweldige service. Antwoorden bijna onmiddellijk en duidelijke communicatie. Werk is erg goed uitgevoerd. Duidelijk mannen met een goede werkethiek en passie voor hun job. Vijf volle sterren dus!
Francois BertelsFrancois Bertels
12:14 30 Mar 23
zeer goede vakmannen vlug en perfect gewerkt.Alles proper achter gelaten. De prijs voor het ontstoppen van een WC is als klant altijd te duur, maar was iets goedkoper als bij de concurrentie.Zeer aanbevolen firma.
Joris Van den BremtJoris Van den Bremt
07:15 30 Mar 23
Ongelooflijk professionele en correcte stielmannen! Ze waren het derde bedrijf dat ik gecontacteerd had omdat we met een serieus probleem zaten met de afvoer van de douche en zij zijn eindelijk met een oplossing afgekomen.Waar de vorige 2 enkel geld uit onze zakken geklopt hadden, hebben Tony en Guido onmiddellijk met het correcte materiaal (camera en zender) ons zoveel verder geholpen!! Heel grondig te werk gegaan, tot zelfs bij de buren.Hebben tips meegekregen om dit te vermijden in de toekomst.. zeer sympathieke mensen.En qua prijs, méér dan correct ! Voor mij enkel nog hen die voor zulke problemen mogen binnenkomen! Een echte aanrader!!!
Paul Van deperrePaul Van deperre
10:25 17 Mar 23
vrijdag 10 maart gebeld en onmiddellijk afspraak gemaakt voor maandag 13 maart , camera inspectie, afvoerbuizen kruipruimte gecontroleerd tot in de septische put oorzaak was kalkafzetting aan afvoerbuizen naar put. Na 2 uur was alles professioneel opgelost en netjes opgeruimd dank zij top team met Tony en Guido
Geert PalmansGeert Palmans
11:39 16 Jan 23
Zaterdagochtend gebeld en een afspraak gemaakt voor maandagochtend. Ze kwamen stipt op tijd en 2 uur later was de klus geklaard met een camera inspectie. Ze hebben alles zo proper mogelijk achter gelaten. Aanrader!!!
Sophie VloeberghsSophie Vloeberghs
08:40 08 Jan 23
Heel snel ter plaatse, vriendelijke mensen, goede uitleg.Bedankt voor de service.
Bart De KetelaereBart De Ketelaere
22:51 30 Dec 22
Ten zeerste aan te bevelen. Uitstekende communicatie, transparante prijzen en het probleem efficiënt opgelost door zeer vriendelijke mensen. Bedankt!
Sheila GruijthuijsenSheila Gruijthuijsen
14:34 07 Sep 22
De communicatie verliep super vlot en heel aangename personen. Super vriendelijk en kennis van hun vak. Zeker aan te raden en in de toekomst zal ik zeker hun aanspreken indien mijn riolering terug aangepakt moet worden.
Edwin DegenaersEdwin Degenaers
08:55 14 Aug 22
De combinatie van moderne technieken, ondervinding en ervaring , maken van dit " Team " een zeer geschikt bedrijf om problemen met rioleringen , zoals verstoppingen , renovatie op te lossen. Vlot bereikbaar , stipte afspraken , vriendelijke mensen. Moet ik nog zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de geleverde werken ? Bedankt mannen !
js_loader
Ontstoppingsdienst Antwerpen

Top Team Dat Zeer Snel ter plaatsen was en zeer snel mijn W.C. Ontstopt Heeft. Echt een top service die je snel en professioneel helpt!

Rob

Schoten

Ontstoppingsdienst Antwerpen

Mijn W.C. was verstopt en ik heb het Rioolteam gebeld. Ze waren na 45min. bij ons thuis en Tony heeft de verstopping vakkundig kunnen verwijderen. Bedankt voor de snelle interventie.

Annemie

Braschaat

Bel of Mail ons!

Bel ons

Onze lijnen zijn 24/7 voor u geopend.

Email ons

Ook onze mailbox wordt dagelijks bekeken. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen.

Ontstoppingen WC

WC verstopt? Riool Team helpt je graag

Het is bijzonder vervelend als de WC verstopt is. Dit kleine kamertje gebruik je toch zeker meerdere keren per dag. Het is helemaal rot als het de enige toilet binnen je woning is. Dan wil je helemaal dat de verstopte WC snel ontstopt wordt. Gelukkig is er een oplossing voor iedereen die binnen de provincie Antwerpen woont: Riool Team. Een ontstopping in Antwerpen en omstreken voeren wij voor je uit. Dankzij een combinatie van ervaring, de juiste vooropleidingen, professionele apparatuur en materialen van een hoge kwaliteit zorgen wij er voor dat de oorzaak van de verstopping in het toilet wordt gevonden en wordt opgelost. WC verstopt? Je kiest voor Riool Team en Bel Ons Nu :)

Ontstoppingsdienst WC verstopt Antwerpen

Een verstopte WC is één van de meest voorkomende verstoppingen waar wij mee te maken krijgen. Daarom is er de speciale ontstoppingsdienst voor verstopte WC’s. De kans is groot dat ook jij hiermee te maken krijgt. Het is namelijk bijzonder lastig om een verstopte WC compleet te voorkomen. Ten eerste komt dit doordat mensen geregeld te veel toiletpapier tegelijk door spoelen. Daarnaast zijn er veel mensen die andere spullen door de WC spoelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld maandverband, condooms, keukenpapier en nog veel meer. Ook deze andere items dragen er aan bij dat een WC verstopt raakt. De beste oplossing voor dit probleem is het inschakelen van een specialist.

Hoe weet je dat je WC verstopt is?

Op een aantal manieren kun je merken dat je WC verstopt is. Ten eerste merk je dat het water minder goed afgevoerd wordt. Het kan zo zijn dat je al een tijdje te maken hebt met dit probleem, of dat het soms goed gaat en soms niet. Dit kan er op wijzen dat een verstopping er aan zit te komen. Als het water slecht afgevoerd wordt, is er al sprake van een verstopping. Dit is zeker het geval als het water helemaal niet meer wordt afgevoerd. In dat geval kan het water niet weg en loop je het risico dat je toilet overstroomd. In het slechtste geval leidt dit tot waterschade. Er is een oplossing, want je kunt gebruik maken van onze ontstoppingsdienst om dit probleem te verhelpen.

WC verstopt Antwerpen: is er sprake van spoed?

De WC is nu eenmaal een onderdeel van je woning dat je meerdere malen per dag bezoekt. Als er nog een andere functionerend toilet is in de woning, is het natuurlijk minder probleem dat een WC verstopt is dan wanneer er geen functionerend toilet is. Er zal natuurlijk vast wel een buur zijn bij wie je terecht kunt, maar toch: je beschikt het liefst zo snel mogelijk weer over een eigen toilet. Dit is helemaal het geval als je wat minder goed ter been bent of al op leeftijd bent. Het goede nieuws is dat Riool Team je graag uit de brand helpt in het geval spoed vereist. Neem telefonisch contact met ons op, dan bekijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

24/7 WC ontstoppen Antwerpen

Je weet nooit wanneer je WC verstopt raakt. Een verstopte toilet laat zich nu eenmaal niet inplannen. Misschien loopt het water al langer minder goed weg. In dat geval kun je ons preventief inschakelen om een complete verstopping te voorkomen. Maar het kan zijn dat er plotseling sprake is van een verstopping. Wat je ook doet, niets helpt. Het toilet loopt vol en verder door spoelen zorgt alleen maar voor meer wateroverlast. Dit kan overdag gebeuren, maar ook in de nacht of in het weekend. Daarom is het goed om te weten dat Riool Team 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar staat. Dus ook in het weekend of in de nacht kun je bij ons terecht. Ons team vol ervaren professionals staat voor je klaar, dag en nacht.

Toilet verstopt? Ontstoppen door een professional

Omdat het ontstoppen van een WC tot onze specialiteiten behoort, hebben we hier jaren aan ervaring mee. We hebben een vaste routine opgebouwd om de oorzaak van verstoppingen te ontdekken en te bestrijden. Ten eerste voeren we een inspectie uit waarbij we met behulp van apparatuur van een hoge kwaliteit op onderzoek gaan. We hoeven hierbij niets open te breken, zodat jij op kosten kunt besparen. Zo maken we onder meer gebruik van rioolcamera’s om te bekijken wat er loos is.

Nadat we de oorzaak van het probleem hebben gevonden, kunnen we de correcte plan van aanpak opstellen. Hierna gaan we aan de slag met het verhelpen van het problemen. Hierbij gaan we zo min mogelijk intrusief te werk. Immers proberen we voor jou de kosten laag te houden. We hebben uiteenlopende middelen tot onze beschikking voor het oplossen van de verstoppingen, van middeltjes en een springveer tot aan een uitgebreid hogedruksysteem. Hoe heftig de verstopping ook is, dankzij ons grote arsenaal aan apparaten en materialen is er altijd een passende oplossing te vinden. We gaan hierbij snel te werk zonder dat we inboeten op het gebied van de kwaliteit van het eindresultaat. Zo zorgen wij er voor dat je 100% tevreden zult zijn.

Geen gedoe over de prijzen

Wij vinden het belangrijk om duidelijk te zijn richting onze klanten. Dit voorkomt miscommunicatie en boze gezichten. Daarom hechten we er veel waarde aan om transparant te zijn over onze prijzen. Deze prijzen zijn aantrekkelijk. Bovendien zijn er oplossingen op maat mogelijk voor ieder budget. Daarom kan iedereen in de provincie Antwerpen bij ons terecht. Op onze website vind je een prijzenlijst. Hierin staan de prijzen vermeld van onze belangrijkste werkzaamheden, waaronder het ontstoppen van WC’s. Dat geeft je een goede indicator van de kosten.

Verstopte WC? Riool Team ontstopt het

Een verstopte toilet is enorm onhandig. Je wilt dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt door een professioneel bedrijf, het liefst tegen een zachte prijs. In dat geval zit je goed bij Riool Team, want de verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend bij ons. Geen poespas, je weet waar je aan toe bent. Ons team vol professionals is ervaren, waardoor ze precies de juiste plan van aanpak weten voor iedere situatie. Is je WC verstopt? Geen nood, want wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Kijk gerust eens rond op onze site. Wellicht heb je wel behoefte aan één van onze andere diensten. Afspraak maken? Het kan via het formulier onder de ‘afspraak maken’ button.

Tony is nu beschikbaar