Is Je Keuken Afvoer verstopt?

Geen nood Rioolteam lost dit snel en vakkundig op!

Nu TIJDELIJK 30% Korting! Bel of mail ons meteen!

BEL NU: 0472/59.63.12

Tony is nu beschikbaar

BEL Tony: 0472/59.63.12

Rioolteam is nu beschikbaar

Keuken of Gootsteen ontstoppen.

Ontstoppingsdienst Rioolteam

  • 24/7 bereikbaar dag en nacht

  • Wij zijn zeer snel ter plaatsen

  • Tony & Guido zijn echte vakmannen

  • Correcte Prijzen (nu 30% korting)

  • Wij ontstoppen elke keuken of gootsteen

  • klantenbeoordeling 4,7 / 5

Nu TIJDELIJK 30% Korting! Bel of mail ons meteen!

Rioolteam lost de verstopping in uw keuken of gootsteen op! 
BEL NU: 0472/59.63.12

Tony is nu beschikbaar

Keuken Ontstoppingen

Loopt het water niet meer goed weg in de gootsteen in je keuken? Dan zit waarschijnlijk de leiding van de keuken afvoer verstopt. Geen nood bel Rioolteam op. Wij lossen dit probleem zeker op. Rioolteam zijn vakkundige ontstoppers en hebben zeer veel ervaring in het ontstoppen van keuken leidingen.

BEL NU: 0472/59.63.12

Tony is nu beschikbaar 

Bel of Mail ons!

Bel ons

Onze lijnen zijn 24/7 voor u geopend.

Email ons

Ook onze mailbox wordt dagelijks bekeken. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen.

Ontstoppingen Afvoer Keuken

Verstopte afvoer keuken? Riool Team verhelpt het probleem

Een verstopte afvoer in de keuken is bijzonder vervelend bel dan onze ontstoppingsdienst. Dagelijks zijn we in de keuken bezig. Dit is de plek waar we onze maaltijden prepareren. We maken hier ons ontbijtje, we prepareren hier onze lunch en we gaan hier met ons avondeten aan de slag. Wie weet ga je wel samen in de keuken aan de slag met je vriend, vriendin of met de kinderen. Het is daarom extra vervelend als de afvoer in de keuken verstopt raakt. Het water loopt maar moeilijk weg of, in het ergste geval, helemaal niet meer. Er is dan sprake van een ontstopping. In dat geval kun je kiezen voor de ontstoppingsdienst van Riool Team. Wij zorgen er voor dat je weer normaal gebruik kunt maken van je keuken.

Hoe ontstaat een verstopte afvoer in de keuken?

Over het algemeen ontstaat een verstopte afvoer in de keuken door het vuil dat via het water afgevoerd wordt. Een gedeelte van dit vuil kan achterblijven in de leidingen. Dit vuil hoopt zich op, waarna er na verloop van tijd een ontstopping ontstaat. Het is lastig om dit compleet te voorkomen. Wellicht doe je de vaat nog handmatig wassen, of speel je wel eens een bord schoon hier en daar. Daarnaast kan het zijn dat je pannen schoonmaakt in de goot. Als er in deze pannen nog vet aanwezig is, komt dit ook in de leidingen terecht. Vet heeft een grotere kans om in de leiding achter te blijven. Dit vergroot de kans op een verstopping. Bij Riool Team kun je terecht voor een ontstopping.

drainage

Verstopte afvoer keuken tips

Een verstopte afvoer in de keuken geheel voorkomen is onmogelijk. Het overkomt iedereen wel eens. Tegelijkertijd zijn er wel een aantal stappen die je kunt ondernemen om een verstopte keuken te voorkomen. Ten eerste raden we altijd aan om vet uit de pan via de gootsteen af te voeren. Of het nu gaat om boter of olie, je kunt dit altijd beter in de vuilnisbak laten druppelen. Vervolgens maak je het restant schoon met een doekje zodat je er zeker van weet dat niets van het vet in de leidingen terecht komt.

Daarnaast kan het lonen om een inspectie uit te laten voeren ter preventie. Voorkomen is beter dan genezen, ook als het om verstoppingen in de keuken gaat. Ook als je een inspectie wilt laten uitvoeren, kun je bij ons terecht. Zo zorgen we er voor dat ernstigere verstoppingen voorkomen worden en dat de afvoer van je keuken in goede conditie blijft.

24/7 afvoer keuken ontstoppen

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten ontstoppingen, waaronder het ontstoppen van een verstopte afvoer in de keuken. Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Antwerpen. Dit probleem houdt zich niet aan strikte tijden. Ook in de nacht of in het weekend kan dit probleem ontstaat. Dan wil je logischerwijs wel dat het snel verholpen wordt. Riool Team staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar. Bovendien staan we ook altijd paraat voor spoedopdrachten. Onze ervaren en erkende professionals zorgen er voor dat jij weer optimaal gebruik kunt maken van je keuken. Riool Team lost het op.

Verstopte afvoer keuken? Maak nu online een afspraak

Het mooie aan Riool Team is dat je tegenwoordig gemakkelijk en vlug een afspraak kunt maken via onze website. Via het formulier kun je een berichtje achterlaten. Hierbij geef je enkele persoonlijke gegevens door en wat voor opdracht we voor je moeten uitvoeren. In dat geval gaat het dus om een ontstopping. Vervolgens kun je nog extra informatie doorgeven. In dit blog kun je bijvoorbeeld aangeven dat er sprake is van een verstopte afvoer in de keuken. Je kunt hier ook aangeven waardoor je denkt dat dit veroorzaakt is en of je eventueel nog andere voorkeuren hebt. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven als je wilt dat we iets anders voor je uitvoeren. Maak nu een afspraak online of neem telefonisch contact met ons op.

Heb Je Een VERSTOPPING?
W.C , Riool of EENDER Wat?

Bel Ons Op!
Wij Lossen Dit SNEL Op!
24h 7op7

(Heel Provincie Antwerpen)

Bel Ons Meteen op!
GSM: 0472/59.63.12

BEL NU: 0472/59.63.12

Onze andere diensten

Rioolinspectie

Herstellingsdienst

Heb Je Een VERSTOPPING?
W.C , Riool of EENDER Wat?

Bel Ons Op!
Wij Lossen Dit SNEL Op!
24h 7op7

(Heel Provincie Antwerpen)

Bel Ons Meteen op!
GSM: 0472/59.63.12

BEL NU: 0472/59.63.12