Kan Je Een WC zelf ontstoppen? Hier enkele tips van Rioolteam.

Met Rioolteam werk je met echt vakmannen, correct en tegen de beste prijs.

Feedback van enkele klanten

Geert PalmansGeert Palmans
11:39 16 Jan 23
Zaterdagochtend gebeld en een afspraak gemaakt voor maandagochtend. Ze kwamen stipt op tijd en 2 uur later was de klus geklaard met een camera inspectie. Ze hebben alles zo proper mogelijk achter gelaten. Aanrader!!!
Sophie VloeberghsSophie Vloeberghs
08:40 08 Jan 23
Heel snel ter plaatse, vriendelijke mensen, goede uitleg.Bedankt voor de service.
Bart De KetelaereBart De Ketelaere
22:51 30 Dec 22
Ten zeerste aan te bevelen. Uitstekende communicatie, transparante prijzen en het probleem efficiënt opgelost door zeer vriendelijke mensen. Bedankt!
Sheila GruijthuijsenSheila Gruijthuijsen
14:34 07 Sep 22
De communicatie verliep super vlot en heel aangename personen. Super vriendelijk en kennis van hun vak. Zeker aan te raden en in de toekomst zal ik zeker hun aanspreken indien mijn riolering terug aangepakt moet worden.
Edwin DegenaersEdwin Degenaers
08:55 14 Aug 22
De combinatie van moderne technieken, ondervinding en ervaring , maken van dit " Team " een zeer geschikt bedrijf om problemen met rioleringen , zoals verstoppingen , renovatie op te lossen. Vlot bereikbaar , stipte afspraken , vriendelijke mensen. Moet ik nog zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de geleverde werken ? Bedankt mannen !
js_loader

Snel en professioneel een verstopte wc oplossen | Rioolteam geeft tips!

Hoe ontstop ik een wc? Een verstopt toilet kan een van de meest frustrerende problemen zijn die je in huis kunt hebben. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een wc te ontstoppen, van eenvoudige huis-tuin-en-keukenmiddeltjes tot professionele ontstoppingsmethoden. In deze tekst bespreken we enkele van de meest effectieve manieren om een wc te ontstoppen, zodat je snel van dit vervelende probleem af kunt komen.

De eerste stap bij het ontstoppen van een wc is het bepalen van de oorzaak van de verstopping. Als de verstopping zich dieper in de leiding bevindt, kan het nodig zijn om professionele hulp in te schakelen. Als de verstopping echter minder ernstig is, zijn er verschillende doe-het-zelf methoden die je kunt proberen.

Ontstoppingsdienst Antwerpen

Een van de meest effectieve en populaire methoden is om een ontstopper te gebruiken. Plaats de zuignap van de ontstopper over het afvoergat van de wc en duw deze stevig aan. Pomp de ontstopper op en neer om de druk te verhogen en de verstopping los te maken. Herhaal dit proces indien nodig totdat het water weer vrij kan stromen.

Een andere optie is om een mengsel van baking soda en azijn te gebruiken. Giet eerst een kopje baking soda in het toilet en laat het een paar minuten zitten. Giet vervolgens een kopje azijn in het toilet en laat het mengsel ongeveer een half uur zitten. Spoel ten slotte het toilet door met warm water om de verstopping weg te spoelen.

Als deze methoden niet werken, kun je proberen om een wc-ontstopper te gebruiken. Dit is een flexibele slang die je in de leiding steekt en waarmee je de verstopping kunt verwijderen. Zorg ervoor dat je de instructies goed opvolgt en voorzichtig bent bij het gebruik van deze methode.

Het is ook belangrijk om te voorkomen dat je wc’s verstopt raken. Dit kun je doen door geen materialen door het toilet te spoelen die er niet in thuishoren, zoals maandverband, frituurvet of vochtige doekjes. Zorg er ook voor dat je regelmatig onderhoud uitvoert, zoals het doorspoelen van heet water en het reinigen van de binnenkant van het toilet.

Met deze tips en methoden zou je in staat moeten zijn om een wc te ontstoppen en verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Mocht je echter problemen blijven ervaren, dan is het raadzaam om onze ontstoppingsdienst Rioolteam te bellen. Wij komen snel ter plaatsen en krijgen ALLES ontstopt.

Tony is nu beschikbaar

Nu TIJDELIJK 30% Korting! Bel of mail ons meteen!

Onze diensten in heel de provincie Antwerpen

Last van een ontstopping of gootsteen die niet goed doorloopt? Dit komt altijd zeer ongelegen en is alles behalve aangenaam. Wij weten hoe vervelend het kan zijn. Ons team van ervaren ontstoppers staat klaar om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen.

Rioolinspectie

Merk je een hardnekkige geur op in je woning? Dan zit je hoogstwaarschijnlijk met een lek. Door middel van een inspectie met professionele apparatuur brengen we het probleem volledig in kaart. Daarna ontvangt u een perfect aangepast plan naar uw noden.

Herstellingsdienst

Voor alle problemen kan u bij ons terecht. Van een breuk of lek in huis tot een volledige vernieuwing van je riolering. Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog voor een oplossing van uw probleem tot een volledig nieuwe riolering!

Tony is nu beschikbaar