Werking Ontstoppingsdienst.

Met Rioolteam werk je met echt vakmannen, correct en tegen de beste prijs.

Feedback van enkele klanten

Geert PalmansGeert Palmans
11:39 16 Jan 23
Zaterdagochtend gebeld en een afspraak gemaakt voor maandagochtend. Ze kwamen stipt op tijd en 2 uur later was de klus geklaard met een camera inspectie. Ze hebben alles zo proper mogelijk achter gelaten. Aanrader!!!
Sophie VloeberghsSophie Vloeberghs
08:40 08 Jan 23
Heel snel ter plaatse, vriendelijke mensen, goede uitleg.Bedankt voor de service.
Bart De KetelaereBart De Ketelaere
22:51 30 Dec 22
Ten zeerste aan te bevelen. Uitstekende communicatie, transparante prijzen en het probleem efficiënt opgelost door zeer vriendelijke mensen. Bedankt!
Sheila GruijthuijsenSheila Gruijthuijsen
14:34 07 Sep 22
De communicatie verliep super vlot en heel aangename personen. Super vriendelijk en kennis van hun vak. Zeker aan te raden en in de toekomst zal ik zeker hun aanspreken indien mijn riolering terug aangepakt moet worden.
Edwin DegenaersEdwin Degenaers
08:55 14 Aug 22
De combinatie van moderne technieken, ondervinding en ervaring , maken van dit " Team " een zeer geschikt bedrijf om problemen met rioleringen , zoals verstoppingen , renovatie op te lossen. Vlot bereikbaar , stipte afspraken , vriendelijke mensen. Moet ik nog zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de geleverde werken ? Bedankt mannen !
js_loader

“Hoe werkt een ontstoppingsdienst? Ontdek de stappen en technieken voor een effectieve oplossing”

Als je last hebt van een verstopte afvoer, dan kan het inschakelen van een ontstoppingsdienst de beste oplossing zijn. Maar hoe werkt zo’n dienst eigenlijk?

Een ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met verstopte afvoeren, toiletten, en andere sanitaire voorzieningen. De dienst beschikt over verschillende technieken en gereedschappen om de verstopping snel en efficiënt te verhelpen.

Ontstoppingsdienst Antwerpen

De eerste stap van een ontstoppingsdienst is om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Dit kan bijvoorbeeld een ophoping van vet, haren, of toiletpapier zijn. Om de oorzaak te vinden kan de dienst gebruik maken van camera-inspecties en leidingdetectieapparatuur.

Vervolgens zal de ontstoppingsdienst bepalen welke methode het meest geschikt is om de verstopping op te lossen. Er zijn verschillende technieken beschikbaar, zoals hogedrukreiniging, machinale reiniging, of het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen. Welke techniek er wordt gebruikt hangt af van de aard en de locatie van de verstopping.

Bij hogedrukreiniging wordt er met behulp van water onder hoge druk de verstopping weggespoten. Bij machinale reiniging wordt er met een veer of een frees de verstopping fysiek verwijderd. Chemische ontstoppingsmiddelen worden alleen in uitzonderlijke gevallen gebruikt, omdat deze middelen schadelijk kunnen zijn voor het milieu en de leidingen.

Als de verstopping is verholpen, zal de ontstoppingsdienst de afvoer nogmaals inspecteren om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Vervolgens wordt de werkplek netjes achtergelaten en worden eventuele restanten van de verstopping afgevoerd.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat het voorkomen van verstoppingen beter is dan het genezen ervan. Een ontstoppingsdienst kan je daarom ook adviseren over hoe je het beste kunt voorkomen dat er opnieuw verstoppingen ontstaan.

Als je last hebt van een verstopte afvoer, is het verstandig om een ontstoppingsdienst in te schakelen. Deze dienst beschikt over de kennis en de middelen om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Tony is nu beschikbaar

Nu TIJDELIJK 30% Korting! Bel of mail ons meteen!

Onze diensten in heel de provincie Antwerpen

Last van een ontstopping of gootsteen die niet goed doorloopt? Dit komt altijd zeer ongelegen en is alles behalve aangenaam. Wij weten hoe vervelend het kan zijn. Ons team van ervaren ontstoppers staat klaar om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen.

Rioolinspectie

Merk je een hardnekkige geur op in je woning? Dan zit je hoogstwaarschijnlijk met een lek. Door middel van een inspectie met professionele apparatuur brengen we het probleem volledig in kaart. Daarna ontvangt u een perfect aangepast plan naar uw noden.

Herstellingsdienst

Voor alle problemen kan u bij ons terecht. Van een breuk of lek in huis tot een volledige vernieuwing van je riolering. Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog voor een oplossing van uw probleem tot een volledig nieuwe riolering!

Tony is nu beschikbaar