Ontstoppingen

Last van een ontstopping of een gootsteen die niet goed doorloopt? Dit komt altijd ongelegen en is alles behalve aangenaam. Wij weten hoe vervelend het kan zijn. Daarom kan u rekenen op ons team van ervaren ontstoppers. Onze teamleden kunnen elk type ontstopping aan en verzetten bergen om u zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen.

Ontstoppingen en meer

Verstoppingen bij uw gootsteen, riolering, afvoer, toilet of leidingen zijn veel voorkomende problemen. We kennen allemaal de ongemakken er wel van. Bij Riool Team kan u rekenen op een snelle ontstoppingsservice!

Wanneer een afvoer of riool verstropt is, komt dit vaak door verkeerd gebruik van de afvoeren. Maar een verstopping kan meerdere oorzaken hebben:

  • Een riool is bedoeld voor de afvoer van droog WC papier. Alle overige zaken kunnen voor een verstopping zorgen.
  • Een verstopping door overmatig gebruik van toiletpapier of vochtige doekjes.
  • Het afvoerputje van een bad, douche of spoelbak houdt zoveel mogelijk zaken tegen maar alles wat klein is (zoals vuil, haar en vet) spoelt in de meeste gevallen gewoon weg.
  • Een verzakking van de riolering.
  • Rioolbuizen die zijn aangetast door wortel ingroei van bomen.

Elke medewerker beschikt over de vereiste kennis om elke verstopping tegen te gaan. Afhankelijk van de specifieke situatie van uw verstopping weten onze professionals de juiste techniek van herstelling tot vervanging te bepalen om uw verstopping op te lossen.

Riool Team staat 100% paraat voor uw ontstopping!

Bel met Rioolteam

Onze andere diensten

Rioolinspectie

Herstellingsdienst